Έχω μία αγαπημένη συνήθεια, να περπατάω στο κέντρο της αθήνας και να καταγράφω με το κινητό μου όσα μου κάνουν εντύπωση…πολλά με προκαλούν να τα σχολιάσω!
Άλλωστε αυτή είναι η ομορφιά μιας πολύβουης πόλης, σου δίνει πολλά ερεθίσματα, να σκεφτείς, να προβληματιστείς, να εμνευστείς και να δημιουργήσεις.
Να σας πώ και ένα μικρό μυστικό? Πάντα αυτή η διάθεση για βόλτα στους δρόμους ήταν η έμνευσή μου…λίγα χρόνια αργότερα απέκτησε και επίσημο όνομα στον κόσμο της μόδας…street style fashion!
Απόψε λοιπόν τρία πράγματα κέντρισαν το ενδιαφέρον μου και τα μοιράζομαι μαζί σας…

Η ταλαιπωρία του καλλιτέχνη του δρόμου…πόσο παραξηγημένο το ακορντεόν…δηλαδή όσοι παίζουν κιθάρα γιατί θεωρούνται avant garde καλλιτέχνες ενώ το καημένο το ακορντεόν θεωρείται τόσο ξεπερασμένο?…και έχει και στυλ ο καλλιτέχνης…μπορνώ τζιν παντελόνι (το μπορντώ είναι φέτος hot τάση και το τζιν πάντα τόσο επίκαιρο), καπέλο και όπως μπορείτε να διακρίνετε και μπορντώ κασκόλ!
Υποκλίνομαι!

15225253_1825606937662264_1588849567_o

Δεν έχω κάτι προσωπικό, απλά με εντυπωσίασε το επίθετο! Μετά σκέφτηκα οτι το Κλαίρη μπορεί να προέρχεται από το Κλεοπάτρα (έχω μία φίλη που τη φωνάζουμε Κλαίρη αλλά το όνομά της είναι Κλεοπάτρα)…έκανα λοιπόν τη συνδιαστική σκέψη…Κλεοπάτρα Μεγαλόφων…και εντυπωσιάστηκα!
Και αν ισχύουν οι προηγούμενες ζωές? Θα μπορούσε να έχει ίσως μία κάποια σχέση…και παρόλο που μας έχει μείνει η κινηματογραφική Κλεοπάτρα-Ελίζαμπεθ Τέιλορ, δεν μπορώ να μη θυμηθώ οτι ιστορικά η Κλεοπάτρα Ζ΄ Φιλοπάτωρ, γνωστή στην ιστορία ως Κλεοπάτρα, ήταν η τελευταία ενεργή βασίλισσα της πτολεμαϊκής Αιγύπτου και είχε εξαιρετικές διαπραγματευτικές ικανότητες…λέτε τίποτα να μην είναι τυχαίο?

15152406_1825231837699774_1074272590_o

Και για όλους εμάς που μας αρέσουν τα χρώματα, αγαπάμε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε ακόμη παραδοσιακά πάνω σε χαρτιά και χαρτόνια…ευτυχώς υπάρχουν και αυτές οι βιτρίνες!

img_3010

 

Facebook Comments