Σε κάθε event αναφορικά με το Design, υπάρχει πάντα κάποιο έργο που γίνεται αντικείμενο του πόθου για τους περισσότερους, ξέρετε, εκείνο το THAT THING για το οποίο όλοι συζητούν και θέλουν μία φωτογραφία!
Αναφέρομαι σε εκείνη τη φωτογραφία που θα αναρτηθεί σε όλα τα Social Media, θα κάνει τους followers να κάνουν εκατομμύρια click & repost.
Καταλάβατε τώρα τί εννοώ THAT THING!

THAT THING έκανε την εμφάνισή του στο Μιλάνο, στην καθιερωμένη Designer Week και ακούει στο όνομα Le Refuge!

Πρόκειται για ένα ρόζ  δερμάτινο ανάκλυντρο το οποίο καλύπτεται από τη σκιά που δίνουν τεράστια μεταλλικά φύλλα γύρω του… το σκηνικό παραπέμπει σε ζούγκλα και εξωτικούς προορισμούς και σε κάνει να μη μπορείς να τραβήξεις το βλέμμα σου, θέλεις να το κοιτάζεις διαρκώς και να μείνεις εκεί για πάντα!

Ο δημιουργός και καλλιτέχνης του, με καταγωγή από το Παρίσι και την Ιταλία ακούει στο όνομα Marc Ange https://www.facebook.com/marcange.bloomroom?fref=ts
και δηλώνει για το έργο του οτι είναι ένα μέρος όπου ο καθένας βρίσκει ασφάλεια και ηρεμία.

THAT THING  βρίσκεται στο Μιλάνο, στη Mediateca di Santa Teresa και είναι επισκέψιμο μέχρι τις 9 Απριλίου, για όσους δεν προλαβαίνουν την πτήση για Μιλάνο…please check out the hashtags #marcange, #LeRefuge, and #WallpaperHandmade.

Enjoy the photos!

Dream in pink!

Από τον Agne » το Le Refuge, είναι ο χώρος που ο καθένας βρίσκει ηρεμία και ασφάλεια, είναι η προέκταση μιας παιδικής ανάμνησης. Τα μεγάλα φύλλα του είναι ένα καταφύγιο κάτω από το δυνατό ήλιο, μία απόδραση από την πραγματικότητα, μία φανταστική ζούγκλα που μεγαλώνει σε ένα παιδικό δωμάτιο και δραπετεύει μέσα σ’αυτή ένα παιδικό μυαλό

Ας μας προστατεύουν από τον καυτό ήλιο αυτά τα ροζ φύλλα…

 

 

 

Facebook Comments